İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Sivasspor Uğur Çiftçi'nin bonservis bedelini belirledi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivasspor Uğur Çiftçi'nin bonservis bedelini belirledi!
Transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Sivassporlu Uğur Çiftçi için harekete geçti.

Ocak ayında kadrosuna yeni bir sol bek kazandırmak için harekete geçen Trabzonspor, Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Uğur Çiftçi'yi takibe aldı. Yönetim, hem istikrarı hem de 8+3 kuralı sebebiyle tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın  duyurduğu Uğur Çiftçi haberinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

UĞUR ÇİFTÇİ A MİLLİ TAKIM'I HAKEDİYOR, TRABZONSPOR'DAN TEKLİF GELDİ

Rıza Çalımbay, "Uğur Çiftçi A Milli takıma çağrılmayı hakediyor. 2 senedir Avrupa kupalarında iyi oynadık. 25 maç yenilmezlik serisi elde ettik. Bunda da defansımızın başarısı büyük. Uğur bu maçların büyük bölümünde oynadı. Başarıda büyük payı var. Avrupa ve Türkiye'de bu kadar başarılı olmuş bir takımdan milli takıma bir oyuncunun alınmaması doğru değil. Üstelik A Milli Takımı'ın sol beke ihtiyacı var. Ligin en çok maç yapan oyuncularından bir tanesi Uğur Çiftçi. Gol pasları ve golleri var. Milli takıma alınması gerekiyordu. Sezon başında Trabzonspor 'dan teklif gelmişti. Devre arası için de bir teklif olabilir. Elimizdeki duruma bakacağız. Yöneticilerimizin vereceği bir karar. Eğer Trabzonspor'a giderse Uğur, alternatifini bulmak zorundayız" ifadelerini kullanmıştı. 

SİVASSPOR YÜKSEKTEN UÇTU!

Trabzonspor, Uğur Çiftçi için Sivasspor ile yaptığı ön görüşmenin detayları belli oldu. Sivasspor Uğur Çiftçi için Trabzonspor’dan 2 Milyon Euro ile beraber Yusuf Sarı (bonservis), Ahmetcan Kaplan (1,5 yıl kiralık) talep etti. Trabzonspor, Sivasspor'un  Yusuf Sarı isteğine sıcak bakmadığı öğrenildi. TRABZONKULİS

Anahtar Kelimeler:
Giresunspor'dan Yunus ve Koita Bombası!Önceki Haber

Giresunspor'dan Yunus ve Koita Bombası!

Kız çocukları önyargılara ilk şutunu atıyorSonraki Haber

Kız çocukları önyargılara ilk şutunu atı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar