İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Sörloth Transferinde ters köşe! İşte yeni takımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sörloth Transferinde ters köşe! İşte yeni takımı
Hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor’un istediği golcü oyuncu Sörloth transferi bu hafta sonuna kadar bitiyor.

Yıldız oyuncunun hızlı bir şekilde yeni takımıyla çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Son dakika gelişmesinde Norveçli için mutlu son yakın. 2019-2020 sezonunda Trabzonspor ile gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan Sörloth Almanya’ya transfer olmuştu. Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Leipzig ile sözleşme imzaladı. Rekor bir ücretle yapılan bu sözleşme sonrasında ise istediklerini gerçekleşmedi. Beklentilerin çok altında kalmasıyla takımdan uzaklaştı.

Öncelik Hakkı Trabzonspor’da

37 karşılaşmada 6 gol atabilmesi de yedek kalmasını beraberinde getirdi. Sonrasında ise teknik direktör değişikliği çok daha kötü bir hal aldı. Takımdan uzaklaşan Sörtloth için şu an en iyisi kiralık formülü. Kiralık gönderilecekler arasında bulunan yıldız oyuncu için ilk teklifler Türkiye’den geldi.  Şampiyonluk için iyi bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe uzunca bir süredir devrede. Ancak sözleşmesinde Türkiye’ye dönmesi halinde öncelik Trabzonspor olur maddesi var.

Bundan dolayı Karadeniz ekibiyle görüşme yapılarak seçimlerde bulunabilir. Bordo Mavililerde talip olurken görüşmeler kulüpler seviyesinde devam ediyordu. Ancak İtalya’nın dev ekibi Roma Sörloth transferi için hamlesini yaptı. Çizme’de yer alan habere göre mutlak surette golcü transferi için rota Norveçli isme döndü. Dzeko sonrasında forvet hattını yenilemek isteyen Mourinho yönetimindeki kulüp, transferi bitiriyor. Önemli bir takviye olacak genç isimle görüşmelerde olumlu geçti.

Roma Sörloth Transferi İle Hücumunu Tamamladı

25 yaşındaki forvet oyuncusu ile taktikler üzerine de görüşmeler oldu. Özellikle oynamama korkusuna sahip Sörtloth bu açıdan ikna oldu. Mourinho sisteminde forvette tek golcü bulunuyor. Uzun ve ayağı iyi olan bu forvetle goller bulma hedefinde. Geçen sezonu sadece 6 golle kapatarak hayal kırıklığı yaşayan isim Roma oyuncusu olmaya çok yakın. Kiralık olarak satın alma opsiyonuyla ilgili pürüzler giderilirse bu iş bitecek.

Yeni bir Dzeko geliyor haberleri de Roma basınında çıkmaya başladı.

Ayrıca Fenerbahçe’ye gel paylaşımlarının altına Sörloth’un kız arkadaşı “no” mesajını attı. Böylelikle Sörloth transferi için Türkiye defteri de kapanmış oldu. İlerleyen günlerde Roma için sağlık kontrollerinden geçmesi söz konusu olan oyuncu, Serie A’da mücadele edecek.

Anahtar Kelimeler:
Kadın Elinden, Lezzeti İyiliğinden: EKİP Kadın KooperatifiÖnceki Haber

Kadın Elinden, Lezzeti İyiliğinden: EKİP...

Kızılay orman yangınlarından etkilenenlere destek oluyorSonraki Haber

Kızılay orman yangınlarından etkilenenle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar