İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Spor Kulüpleri Çalıştayı Trabzon'da Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Spor Kulüpleri Çalıştayı Trabzon'da Yapıldı
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Trabzon Valiliği ile Uluslararası Sivil Toplum Ağı Derneği işbirliğinde “Sivil Toplum Kuruluşları İş Birliği ile Bilinçleniyor” projesi kapsamında on birinci‘Spor Kulüpleri Çalıştayı ’ Trabzon’da yapıldı.

Bir otelde düzenlenen çalıştaya Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Yunus Karaman, Dernek Yöneticileri ve diğer ilgililer katıldı. 

Buradaki konuşmasında Vali Ustaoğlu, “Bugün yine çok önemli ve anlamlı bir programda daha bir araya gelmiş bulunuyoruz. Düzenlenen Çalıştay'ta derneklerimiz ve yöneticileriyle bir araya gelerek dernek faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunmak istedik. İlimizde bin 744 tane dernek var.  Bu dernekler farklı kesimlerin taleplerini duyurmada önemli görevler yürütüyor. Sizler toplumun işiten kulağı, gören gözüsünüz. Hukuki anlamda zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. İşte bu olumsuzlukların yaşanmaması için bugün burada yapılan Çalıştay bir yol gösterme adına önemli rol üstlenecek. Çalıştay'ın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni Trabzon'da Gerçekleştirildi.Önceki Haber

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih...

Pınar Bent 2022 sezon defilesini 31 Mart’ta yapıyorSonraki Haber

Pınar Bent 2022 sezon defilesini 31 Mart...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar