İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Sturridge hayal kırıklığına yol açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sturridge hayal kırıklığına yol açtı
Trabzonspor'da Daniel Sturridge hayal kırıklığı yaşattı...

Trabzonspor büyük umutlarla transfer ettiği Daniel Sturridge'den beklediği verimi alamadı. İngiliz oyuncunun vasat altı performansı camiada krizi tırmandırdı.

Sturridge'nin keyfi kaçtı!
Anthony Nwakaeme’nin yokluğunda Beşiktaş mücadelesinee sürpriz bir şekilde 11’de başlayan Daniel Sturridge performansıyla vasatı aşamamıştı. Bekleneni veremeyen İngiliz yıldız, kendi oyununundan memnun olmadığını dile getirdi.

Süper Lig'in 23. haftasında bordo-mavililerin deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı maçta ilk on birde sahaya çıkan Sturridge'nin isteksiz görüntüsü ve performansı oyuncuya karşı olan sabırları taşırdı.

Büyük umutlarla transfer edilen ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ligde 11 maçta forma giyen İngiliz yıldız, 7 maçta ilk on birde sahaya çıkmasına rağmen 90 dakikayı çıkaramadı ve oyuncu sadece 526 dakika sahada kaldı.

Yıllık 3 milyon 500 bin euro garanti ücret ile transfer edilen 30 yaşındaki futbolcunun sağlık problemleri ve uyum sürecini atlatamaması camiadaki krizi tırmandırırken, bordo-mavili taraftarlar da sosyal medya üzerinden çok sert eleştirilerde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor'a Abdülkadir müjdesi: Sahalara dönüyorÖnceki Haber

Trabzonspor'a Abdülkadir müjdesi: Sahala...

Başkan Zorluoğlu, muhtar Hacıbektaşoğlu ile görüştüSonraki Haber

Başkan Zorluoğlu, muhtar Hacıbektaşoğlu...

Haber Yorumları

  • Ömer bülbül25-02-2020 03:28

    Halısaha topçusu olmuş yazık

  • Mustafa24-02-2020 08:22

    bi kalksın gitsin. kitapsız. Bir oyuncu bişeler yapmaya çabalar da yapamaz onu anlarım bu kştapsız resmen oynamıyor yürüyor. İsabetli pas yok. Mücadele yok. Resmen ben yokum sahada diyor. Adam orta kesecek göstermelik de olsa bi ayak uzatır adam o da yok kes diyor adama resmen. Gitsin şovmen olsun. Klip çeksin. Acilen kurtulunması gerekiyor bu cam adamdan. Başımıza bela oldu.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar