İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2472

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Survivor 2021'de yarışacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Survivor 2021'de yarışacak
9 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan 2021 Survivor Ünlüler-Gönüllüler kadrosu tamamlandı! Survivor 2021 gönülller yarışmacısı Sultan Reşat Hacıahmetoğlu kimdir, kaç yaşında?

Survivor Türkiye 2021 gönüllüler takımı kadrosu açıklandı. TV8 ekranlarında her sezonu ayrı bir ilgiyle ve heyecanla takip edilen Survivor yarışmasında bu sezon Sultan Reşat Hacıahmetoğlu gönüllüler takımında yer alıyor.

10'ar kişilik takımlardan oluşan Survivor Ünlüler - Gönüllüler kadrosunda kimler var?

Ünlüler kadrosu:

Survivor 2021

Jaggery Atkan, İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Meryem Kasap, Hayrettin Onur Karaoğuz, Barış Özbek, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Öykü Çelik ve Cemal Hünal

Gönüllüler kadrosu:

Gönüllüler kadrosu:

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, Uğurtan Dora, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Hanzade Ofluoğlu, Yunus Emre Karabacak,  İlayda Şeker, Yiğit Poyraz, Sena Özdemir, Ayşe Yüksel, Aleyna Tutuş ve Steven Salam

SULTAN REŞAT HACIAHMETOĞLU KİMDİR?

SULTAN REŞAT HACIAHMETOĞLU KİMDİR?

1990 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya gelen Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, öğrenimini üniversite yıllarına kadar doğduğu ilçe olan Of'ta sürdürdü.

2014 yılında Ordu Üniversitesi'nden mezun olan Hacıahmetoğlu, lise yıllarında karate ve vücut geliştirme sporlarına başladı. Lise bitene kadar karate ile ilgilenen Hacıahmetoğlu, sonrasında vücut geliştirme ile ilgilenmeye devam etti.

2016 yılında sosyal medya macerası başlayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek insanların ilgi odağı oldu.

Uzun süre özel bir şirkette çalışan Hacıahmetoğlu, Trabzon'da yaşamını sürdürmektedir.

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

Anahtar Kelimeler:
Trabzon, 2020’de 1913 çifti evlendirdiÖnceki Haber

Trabzon, 2020’de 1913 çifti evlendirdi

Serkan Asan'a Fransa devi talip oldu!Sonraki Haber

Serkan Asan'a Fransa devi talip oldu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar