İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzon'da Aile Katliamı: 3 kız çocuğu öldürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzon'da Aile Katliamı: 3 kız çocuğu öldürüldü
Trabzon'un Of ilçesinde 36 yaşındaki cami imamı, 4, 7 ve 11 yaşlarındaki kız çocuklarını tabancayla vurduktan sonra acil servisi arayıp yardım istemiş.

Trabzon’un Of ilçesinde eşinden 4 aydır ayrı yaşayan imam, getirdiği cinnet sonrası 3 küçük kızını silahla vurarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, imam Emre G. (36) 12 yıllık eşiyle bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı.

İddiaya göre, eşi S. G. 4 aydır eşinin kendisini darp etmesi nedeniyle çocuklarını alarak evi terk ederken, bunu içine sindiremeyen Emre G. kendisini 2 ay önce darp etti.

Eşinin şikayetçi olması nedeniyle mahkeme tarafından 1 ay uzaklaştırma cezası alan Emre G., ayrı yaşadığı eşinden 3 kızını bugün Of ilçe merkezinde teslim alarak ilçenin Uluağaç Mahallesi'ndeki evine getirdi.


Emre G., daha sonra kızları Y.G. (11), H.G. (8) ve E.G.'yi (5) bir süre sonra evinden 1 kilometre uzakta dere kenarındaki ıssız bir yere götürerek silahla kafalarına birer kurşun sıkarak öldürdü.

E.G'nin telefonla aradığı 112 Acil Servis'e, kızlarını vurduğunu söyleyip yardım istemesi üzerine, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede çocukların öldüğünü belirledi.

Emre G. olay sonrası suç aletiyle jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, 3 kızın cansız bedenleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. KAYNAK: İHA


Şenol Güneş'ten Emre Belözoğlu açıklamasıÖnceki Haber

Şenol Güneş'ten Emre Belözoğlu açıklamas...

İçişleri Bakanlığı'ndan PCR Testi Zorunluluğu GenelgesiSonraki Haber

İçişleri Bakanlığı'ndan PCR Testi Zorunl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar