İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzon'da cinnet geçirerek 3 küçük kızını silahla öldüren şahıs tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzon'da cinnet geçirerek 3 küçük kızını silahla öldüren şahıs tutuklandı
Trabzon’da cinnet geçirerek 3 küçük kızını silahla öldüren şahıs tutuklandı.MAL VARLIĞINI KARDEŞİNİN ÜZERİNE GEÇİRMİŞÖte yandan Emre Göktaş'ın dün işlediği cinayet öncesi üzerindeki malları noterde kardeşinin üzerine geçirdiği iddia edildi.Trabzon'da cinnet geçirerek 3 küçük kızını silahla öldüren şahıs tutuklandıYAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLERY, H ve E. Göktaş kardeşlerin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından Çaykara ilçesine getirildi. Taşhanpazarı Mahallesi'ndeki cenazeye Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, ilçe belediye başkanları, çocukların dedesi Yüksel Çakır ile yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede acılı aile bireyleri, çocukların ardından gözyaşı döktü. İkindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası 3 kardeş, gözyaşlarıyla aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.

Of ilçesinde Uluağaç mahallesinde yaşayan imam Emre Göktaş (36) 12 yıllık eşiyle bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı.

İddiaya göre, eşi Sibel Göktaş 4 aydır eşinin kendisini darp etmesi nedeniyle çocuklarını alarak evi terk ederken, bunu içine sindiremeyen Emre Göktaş kendisini 2 ay önce darp etti.

Eşinin şikayetçi olması nedeniyle mahkeme tarafından 1 ay uzaklaştırma cezası alan Emre Göktaş, ayrı yaşadığı eşinden 3 kızını dün Of ilçe merkezinde teslim alarak ilçenin Uluağaç Mahallesi'ndeki evine getirdi. Emre Göktaş, daha sonra kızları Yaren Göktaş (11), Hiranur Göktaş (8) ve Elif Göktaş'ı (5) bir süre sonra evinden 1 kilometre uzakta dere kenarındaki ıssız bir yere götürerek silahla kafalarına birer kurşun sıkarak öldürdü.

Emre Göktaş olay sonrası jandarmayı arayarak ekiplere teslim olurken, 3 kızın cansız bedenleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

"ÇOCUKLARIN BENDEN SOĞUDUĞUNU HİSSETTİM"

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Emre Göktaş'ın ilk ifadesinde çocuklarının kendinden soğuduğunu hissettiğini ve olay anını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Göktaş, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

TRABZON BAROSU'NDAN AÇIKLAMA

Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez yaptığı açıklamada "31.09.2021 tarihinde Trabzon ili Of ilçesinde 3 çocuğunu tabanca ile vurmak suretiyle öldüren zanlının Of Sulh Ceza Hakimliği tarafından Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığında SEGBİS sistemi ile yapılan sorgusu sonucunda zanlı, alt soydan akrabayı kasten öldürmek suç isnadıyla tutuklanmıştır.

Çocukların yaşam hakkını ihlal eden bu dosyaya ilişkin hukuki süreç Trabzon Barosu ve Trabzon Barosu Çocuk hakları Komisyonu tarafından takip edilecek ve katılma talebinde bulunulacaktır." ifadelerini kullandı. 

MAL VARLIĞINI KARDEŞİNİN ÜZERİNE GEÇİRMİŞ

Öte yandan Emre Göktaş'ın dün işlediği cinayet öncesi üzerindeki malları noterde kardeşinin üzerine geçirdiği iddia edildi.Trabzon'da cinnet geçirerek 3 küçük kızını silahla öldüren şahıs tutuklandı

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Y, H ve E. Göktaş kardeşlerin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından Çaykara ilçesine getirildi. Taşhanpazarı Mahallesi'ndeki cenazeye Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, ilçe belediye başkanları, çocukların dedesi Yüksel Çakır ile yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede acılı aile bireyleri, çocukların ardından gözyaşı döktü. İkindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası 3 kardeş, gözyaşlarıyla aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.

3 çocuğunu öldüren imamın ilk ifadesi kan dondurdu!

Trabzon'da Aile Katliamı: 3 kız çocuğu öldürüldü

 

Anahtar Kelimeler:
2021’in en büyük etkinliği Türkiye MotoFest başladıÖnceki Haber

2021’in en büyük etkinliği Türkiye MotoF...

Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumu belli oldu!Sonraki Haber

Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumu belli o...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar