İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2466

Trabzon'da Korona Kabusu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzon'da Korona Kabusu!
Trabzon’da koronavirüs nedeniyle her gün yeni bir hasta hayatını kaybederken, tedbirsizlik nedeniyle pozitif vakalarda da neredeyse patlama yaşanıyor

Trabzon'da koronavirüsten son 48 saatte 8 kişi hayatını kaybetti.

5 kişi Oflu, 1 kişi Arsinli, 1 kişi Çaykaralı ve 1 kişi de Rize Ardeşenli. Aktif vaka sayısı 3 bin civarında. Toplam ölü sayısı 65'i buldu.

Vatandaşların koronavirüse karşı, maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarını gevşetmeye başlamasının ardından vaka sayısının hızla arttığı Trabzon’da özellikle gurbetçilerin gelişiyle birlikte vaka sayısında patlama yaşandı. Haziran ayının başında vaka sayısının 10’lu seviyelere düştüğü Trabzon’da bugün itibariyle gurbetçilerin de etkisiyle birlikte il genelinde Koronavirüs testi pozitif çıkın kişi sayısının 3 bini geçtiği kaydedildi.

Hastanelerde yaşanan yoğunluğu aşmak için virüs bulaşmış ancak hastalığı hafif seyreden kişiler evlerinde karantina altına alınıp tedavileri bu şekilde yapılıyor. 

SON 48 SAATTE 8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Trabzon’daki sağlık ekiplerinin insan üstü gayretlerine rağmen ne yazık ki il genelinde ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Trabzon’da son 48 saatte 8 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.

Hayatını kaybedenlerden 87 yaşındaki A.V., 81 yaşındaki M.B., 70 yaşındaki M.T., 71 yaşındaki M.T., 71 yaşındaki H.B.’nin Of ilçe Nüfusuna, 75 yaşındaki Ş.E.’nin Arsin, 88 yaşındaki M.D.’nin Çaykara, 63 yaşındaki A.A.’nın ise Rize Ardeşen nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. 

TOPLAM ÖLÜM VAKALARI 65’E YAKLAŞTI

Hayatını kabedenlerin hepsinin yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükleri ve kronik rahatsızlıkları bulunduğu belirtildi.

Son 48 saatte hayatını kaybeden 8 kişiyle birlikte, Trabzon’da, salgının başladığı günden beri toplam ölüm vakalarının 65’e yaklaştığı kaydedildi. (61saat)
 

Anahtar Kelimeler:
TFF, Süper Lig için seyirci kararını açıkladıÖnceki Haber

TFF, Süper Lig için seyirci kararını açı...

Trabzonspor İle Yolları AyırıyorSonraki Haber

Trabzonspor İle Yolları Ayırıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar