İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Trabzonspor - Başakşehir muhtemel 11'ler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor - Başakşehir muhtemel 11'ler
Trabzonspor ve Başakşehir Süper Kupa'da karşılaşacak.

2019-2020 Sezonu Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor, yarın TFF Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.  

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmayı A Spor Canlı yayınlayacak.

BORDO-MAVİLİLER 8 KEZ KAZANDI

İlki 1966 yılında oynanan ve Türkiye 1'inci Ligi'nin şampiyonu ile Türkiye Kupası şampiyonunun karşılaştığı Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1981-1982 sezonu sonunda Devlet Başkanlığı Kupası adı altında oynandı. 1998 yılında ara verilen kupa mücadelesine, 2006 yılından itibaren Süper Kupa adıyla tekrar başlandı. Süper Kupa'yı en çok kazanan takım ise 16 kez ile Galatasaray olurken, Fenerbahçe 9, Beşiktaş ve Trabzonspor 8'er kez bu sevinci yaşadı. Başakşehir ise ilk kez Süper Kupa maçına çıkacak.

BAŞAKŞEHİR'DE ÇOK EKSİK VAR

Başakşehir'de eksikler can sıkıyor. Turuncu-lacivertlilerde İrfan Can Kahveci, Rafael, Visca, Giuliano, Bolingoli, Caiçara ve Chadli forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR'DA ÖMÜR YOK

Trabzonspor'da dev maç öncesi tek eksik bulunuyor. 23 Ocak'ta yapılan Gençlerbirliği maçında bileğini çatlatan Abdülkadir Ömür oynayamayacak.

AVCI İLK PEŞİNDE

Uzun yıllar Başakşehir'i çalıştıran Abdullah Avcı, Trabzonspor'un başında ilk kez eski takımıyla karşılaşacak. Süper Lig seviyesinde kupası olmayan 57 yaşındaki hoca, ilk kez bu sevinci yaşamak istiyor. Avcı'nın 2004-05'te G.Saray PAF Takımı şampiyonluğu ve 2005'te U17 Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğu var.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan - Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Berat, Flavio(Baker), Abdülkadir Parmak, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Başakşehir: Mert - Uğur (Ponck), Epureanu, Duarte, Hasan Ali, Berkay, Mahmut, Aleksic, Deniz, Crivelli, Demba Ba

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA

Anahtar Kelimeler:
Abdullah Avcı'dan Süper Kupa AçıklamasıÖnceki Haber

Abdullah Avcı'dan Süper Kupa Açıklaması

Pazar Belediye’sinde İlçe Merkezinde Geniş Kapsamlı DenetimSonraki Haber

Pazar Belediye’sinde İlçe Merkezinde Gen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar