İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, muhtemel 11’ler nasıl?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, muhtemel 11’ler nasıl?
Trabzonspor Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Bordo mavililer kazanarak liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, muhtemel 11’ler nasıl? İşte detaylar

Süper Lig'de 24 puanla lider olan Trabzonspor bugün komşunu Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Abdullah Avcı ile rekor bırakmayan Fırtına, 3 puan alarak hem zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırmak hem de yakaladığı muhteşem seriyi devam ettirmek istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, takımının rehavete kapılmamasına yönelik uyarılarda bulundu. Futbolcuları ile dün de bir toplantı gerçekleştiren başarılı çalıştırıcı, şu an son sırada bulunan Çaykur Rizespor'un bir toparlanma sürecinde olduğunu ve buraya kazanmak için geleceklerini söyledi. Avcı, saha içerisinde oyun disiplinine bağlı kalmaları gerektiğini belirterek, "Oynamadan bir maçı kazanmak mümkün değil. Sahaya çıkıp en iyi yaptığımız işi yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

Avcı, öğrencilerine her maç olduğu gibi bu maça da aynı ciddiyetle oynamaları ve oyun planından kopmamaları gerektiğini anlatarak, rakibin içinde bulunduğu durumun kendilerini yanıltmaması gerektiğini vurguladı. Bu arada Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Trabzonspor, galip gelerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geçmek istiyor. Bunun yanı sıra bordomavililer, Karadeniz derbisini kazanması halinde bu sezon bir ilki başaracak. İkinci kez üst üste üç karşılaşmayı kayıpsız geçen Fırtına, Rize'yi yenmesi halinde ilk kez üst üste dört maçını kazanmış olacak. Bordo-mavililer ligdeki en uzun galibiyet serisini son olarak geçen sezonun 19 ile 25. hafta arasında elde etmişti.

Trabzonspor Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Akyazı’da saat 20.00’de başlayacak Trabzonspor Rizespor maçını hakem Halil Umut Meler yönetecek. Onun yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Ahmet Narinç üstlenecek. Mücadele Beinsport 1’den canlı yayınlanacak.

Tecrübeli teknik adam sahaya süreceği 11'i de büyük ölçüde belirledi.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Dorukhan, Edgar, Hugo, İsmail, Berat, Siopis, Hamsik, A. Ömür, Gervinho, Cornelius.

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Holmen, Selim Ay, Cemali, Boldrin, Dabo, Phiri, Baiano, Bolasıe, Aminu, Pohjanpalo.

Anahtar Kelimeler:
Amerikan Türk Cemiyeti’nin Galasında Ertegün RüzgârıÖnceki Haber

Amerikan Türk Cemiyeti’nin Galasında Ert...

Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Won Ik Lee, Başkan Dinçer’i ziyaret ettiSonraki Haber

Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçis...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar