İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Trabzonspor o futbolcu için kararı verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor o futbolcu için kararı verdi
Spor Toto Süper Lig'e güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Trabzonspor'da son olarak kadroya Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz katılmıştı. Orta saha bölgesinde birçok isme sahip olan bordo-mavililerde Abdulkadir Parmak'ın geleceği merak konusu olmuştu.

Trabzonspor'da 26 yaşındaki futbolcunun geleceği ile ilgili karar verildi. Trabzonspor'da orta sahaya yapılan transferler sonrası gözler aynı bölgede bulunan diğer oyunculara çevrildi. Kadrosunda Berat Özdemir, Trondsen, Bakasetas, Yunus Mallı gibi önemli isimleri bulunduran Fırtına'da Marek Hamsik son olarak da Dorukhan Toköz'ü transfer etmişti.Kalabalık bir oyuncu grubuna sahip olan bordo-mavililerde orta sahada görev yapan Flavio ile yollarını ayrılması bekleniyor.Yine aynı bölgede yer alan Abdulkadir Parmak ile de yolların ayrılacağı Adana Demirspor ve Göztepe ile görüştüğü iddia edilmişti.

PARMAK KARARI NETLEŞTİ

61 Saat’in haberine göre Abdulkadir Parmak için herhangi bir resmi teklifin gelmediği, kulübün Abdulkadir Parmak ile yolların ayrılması gibi bir durumu düşünmediği öğrenildi. Orta sahaya bir takviye daha olması durumunda ise fikirlerin değişebileceği de ifade ediliyor.

KAPTAN OLARAK DÖNDÜ
 
Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray maçının ardından kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak, yeni sezon hazırlıklarına takım arkadaşlarıyla birlikte başladı. Tecrübeli futbolcu bu süreçte oynanan hazırlık karşılaşmalarında kaptanlık pazubendini koluna taktı.

TRABZONSPOR KARNESİ
 
Abdulkadir Parmak, Trabzonspor formasıyla 98 resmi maçta süre buldu. Tecrübeli orta saha bu karşılaşmalarda 9 gol atarken, takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.

KUPALAR KAZANDI

Trabzonspor altyapısında yetişen Abdulkadir Parmak; kiralık olarak 1461 Trabzon, Altınordu, Ümraniyespor ve Adana Demirspor’da forma giydi. Milli futbolcu Trabzonspor formasıyla birer Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Anahtar Kelimeler:
Odeabank O’art yeni sergisi ‘şey:nesnenin ihtimali’ni sanatseverlerle buluşturuyorÖnceki Haber

Odeabank O’art yeni sergisi ‘şey:nesneni...

“Obeziteyi değiştiren şehirler oluşturulmalı”Sonraki Haber

“Obeziteyi değiştiren şehirler oluşturul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar