İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Trabzonspor Türk asıllı Fin futbolcunun peşinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor Türk asıllı Fin futbolcunun peşinde
Yeni sezon hazırlıklarını Riva'da gerçekleştirdiği kampla sürdüren Trabzonspor, transferde atağa kalktı..

Trabzonspor, Norveç'in Lillestrom takımında forma giyen Kaan Kairinen'in transferi için harekete geçti. Bordo-Mavili ekibin, Lillestrom Sportif Direktörü Simon Mesfin ile birkaç gündür yoğun temas halinde olduğu aktarıldı.

Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor, Kaan Kairinen için temaslarını hızlandırdı. Finlandiya genç milli takımlarında oynayan 1998 doğumlu futbolcu, daha önce A Takım ile maça çıkmadığı için yerli statüsünde oynayabiliyor. Bu yüzden yönetim genç oyuncunun transferini bitirmeye çalışıyor.

Öte yandan; Lillestrom ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kaan için Norveç kulübünün ilk belirlediği rakam 2 milyon Euro oldu.

KAAN KAIRINEN KİMDİR?

22 Aralık 1998 tarihinde Finaldiya'nın Turku kentinde dünyaya gelen Kaan Kairinen, futbola ülkesinin FC Inter altyapısında başladı. Midtjyland, Skive IK ve HJK Helsinki formalarını da terleten 22 yaşındaki futbolcu, Şubat 2020-Aralık 2020 tarihleri arasında Lillestrom'da kiralık olarak forma giydi ve Ocak 2021'de aynı takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ön libero ve 10 numara mevkilerinde de görev yapabilen Kaan Kairinen'in güncel piyasa değeri ise 400 bin Euro.
 

Anahtar Kelimeler:
Rize'de trafik kazasıÖnceki Haber

Rize'de trafik kazası

Trabzonspor Yönetiminden Hugo-Edgar Uyarısı!Sonraki Haber

Trabzonspor Yönetiminden Hugo-Edgar Uyar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar