İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzonspor'a piyango... Yusuf Yazıcı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'a piyango... Yusuf Yazıcı
Fransa'nın Lille kulübünde forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Rusya Premier Ligi ekibi CSKA Moskova'ya transfer oluyor.

2019 yılında Trabzonspor'dan 17.5 milyon euro karşılığında Fransa Ligue 1 ekibi Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu.

Geride bıraktığımız sezon Fransa'da Lille ile şampiyonluk yaşayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde gol kralı olan 24 yaşındaki oyuncu, Rusya Ligi takımlarından CKSA Moskova'ya kiralandı.

Sağlık kontrollerinden geçti

Sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan oyuncu için 12 milyon euro satın alma opsiyonu bulunuyor. Sağlık kontrollerinden geçen Yusuf Yazıcı, bu sezon 22 maçta, 1 gol ve 1 asistle takımına katkı sağladı.

TRABZONSPOR'A PİYANGO

Fransa basını, Yusuf Yazıcı'nın satın alma opsiyonuyla kiralık olarak CSKA Moskova'ya transfer olacağını duyurdu. L'Equipe'in haberine göre satın alma opsiyonu 12 milyon Euro olacak. Trabzonspor, Yusuf'u Lille'e gönderirken sözleşmeye 'sonraki transferin net gelirinden %20'sini Trabzonspor alır' maddesi koydurmuştu.

LİLLE'DEN YENİ AÇIKLAMA

Öte yandan RMC kaynaklı haberde Lille başkanı Olivier Létang'ın "Yusuf Yazıcı için CSKA Moskova ile halen devam eden görüşmeler var ancak şu anda hala bir anlaşmamız yok." açıklamasını yaptığı ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
İbrahim Onur Topaloğlu: Kar Altında KârÖnceki Haber

İbrahim Onur Topaloğlu: Kar Altında Kâr

Audi kaynak noktalarını yapay zekayla kontrol ediyorSonraki Haber

Audi kaynak noktalarını yapay zekayla ko...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar