İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2519

Trabzonspor’da Berat, Bakasetas ve Yunus Mallı imzaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'da Bakasetas, Berat ve Yunus için imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor YouTube kanalı aracılığı ile imza töreni canlı olarak yayınladı.

Trabzonspor'da imza günü heyecanı yaşanıyor. Trabzonspor'un ara transfer dönemindeki transferleri olan Berat Özdemir, Bakasetas ve Yunus Mallı için imza töreni düzenledi. İmza töreni öncesinde ilk olarak Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulunurken daha sonra da Berat Özdemir, Yunus Mallı ve Bakasetas açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamaların satırbaşları;

Trabzonspor, Ahmet Ağaoğlu, Bakasetas, Berat Özdemir, Yunus Mallı ile ilgili görsel sonucu

AHMET AĞAOĞLU: EN ÇOK BONSERVİS ÖDEDİĞİMİZ DÖNEM OLDU

Ahmet Ağaoğlu: Bakasetas ilginç bir transfer oldu. Bu transferin gerçekleşmesindeki en önemli faktör kendisi. Diğer yandan bu transferi gerçekleşmesine bize yardımcı olan Alanyaspor yöneticilerine de teşekkür ediyorum.

Ahmet Ağaoğlu: Transferlerimizde önemli bir detay var. En fazla bonservis bedeli ödediğimiz transfer dönemi oldu bizim için. İşin açıkçası çok para verdim. Bonservis vermeyi hiç sevmem ama gözüm de arkada değil. Bu kardeşlerimize çok güveniyorum.

"TOPLAMDA 5.5 - 6 MİLYON EURO ÖDEME YAPTIK

Ahmet Ağaoğlu: Transferlerimize toplamda 5.5-6 milyon euro ödeme yaptık. Oyuncularımız, bu ödemiş olduğumuz paraların çok üstünde değer ve anlam ifade ediyor.

"YUNUS MALLI BÜYÜK FEDAKARLIK YAPTI "

Ahmet Ağaoğlu: Yunus Mallı, aldığı ücretten çok fazla fedakarlık yaptı. Neredeyse 3'te 1 rakamına Trabzonspor'a geldi diyebilirim. Trabzonspor, yetiştirdiği ve geliştirdiği oyunculardan para kazanmaya çalışan bir yerdir. Bu hep böyle devam edecektir. Mümkün olduğu kadar satışlarımızı dışarıya yapalım, parayı da içeride birbirimize ödeyelim.

Ahmet Ağaoğlu: Kulübümüze gelen 3 oyuncumuza da hoşgeldiniz demek istiyorum. Biz oyuncularımızı kendi evlatlarımız gibi görürüz ve onlara çok değer ve özen gösteririz. Umarım bu açıklamalarımdan herkes bir şey çıkarmıştır.

BAKASETAS'IN AÇIKLAMASI

Bakasetas: Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte oynamak hayalimdi. Kazanma üzerine oynayan bir kulüp için ben de elimden geleni yapmak istiyorum. Burada geldiğim ilk günden itibaren sıcak bir karşılama gördüm. Dün yaşanan olaydan dolayı çok fazla mesaj aldım, benim bu takıma ve şehre olan sevgimi hiç bir şey değiştirmez. Bu olay beni çok etkilemedi.

YUNUS MALLI: FUTBOLUN BU ŞEHİR İÇİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM

Yunus Mallı: Kulüp yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. Başta Trabzonspor camiasına ilgilerinden ve sıcak karşılamalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ülkeme ve Trabzonspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için ayrıca mutluyum. İnşallah güzel bir süreç olacaktır.

BERAT ÖZDEMİR: ŞU ANDA BİR RÜYADA GİBİYİM

Berat Özdemir: Şu an bir rüyada gibiyim diyebilirim. Tesislere gelirken ve maçlara çıkarken hala bu heyecanı yaşıyorum. Hepimiz burada çok güzel karşılandık.

Berat Özdemir, basın toplantısında heyecanlanınca '22 yaşındayım gençliğime verin başkanım.' Ahmet Ağaoğlu: Ben 22 yaşındayken senin kadar duygularımı net ifade edemiyordum. Siz Z kuşağı oluyorsunuz değil mi?

Trabzonspor'un yeni transferleri kaç forma satın aldı?

Berat Özdemir, Bakasetas ve Yunus Mallı, Trabzonspor ile imzaladıkları sözleşme sonrası geleneği devam ettirdi ve forma satın aldı.

Trabzonspor'da imza sonrası satın alınan formalar gelenek haline gelirken, Berat Özdemir 500 adet, Yunus Mallı ve Bakasetas ise 1000’er adet yeni sezon forması satın aldı.

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA!

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor’da koronavirüs şoku!Önceki Haber

Trabzonspor’da koronavirüs şoku!

Trabzon’da Orman Yangını!Sonraki Haber

Trabzon’da Orman Yangını!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar