İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2450

Trabzonspor'da Gerstenstein sürprizi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'da Gerstenstein sürprizi!
Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da gelecek sezon için kollar sıvanırken gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Fırtına'nın son olarak Polonyalı genç yetenek Gerstenstein ile yakından ilgilendiği öğrenildi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da transfer çalışmaları büyük bir titizlilikle yürütülüyor. Birkaç futbolcu ile imza aşamasına gelen Fırtına, yüksek potansiyelli genç oyuncular ile de görüşmelere başladı.

GENÇ BEKE YAKIN TAKİP

Takvim'in haberine göre bordo mavililerin scout ekibi, Polonya 1. Lig takımlarından Slask Wroclaw'ın 19 yaşındaki Polonyalı sağ beki Lukasz Gerstenstein'i takibe aldı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek genç yeteneğin durumunun yakından izlendiği ve yapılacak asıl takviyelerin ardından boşluk oluşması halinde değerlendirileceği öğrenildi. Futbolcu, sağ bek, sağ açık ve sol açıkta oynayabiliyor.

4 GOLE KATKI YAPTI

Gerstenstein'da yeni bir sayfa açmak istediği belirlendi. Bu sezon Mielec'te kiralık oynayan futbolcu, 22 maçta 2 gol, 2 asist üretti. 500 bin Euro değerindeki yıldız 109 maçta 5 gol, 7 de asist üretti.

Kaynak : Fotomaç


Başakşehir Trabzonspor Maçının Hakemi Belli OlduÖnceki Haber

Başakşehir Trabzonspor Maçının Hakemi Be...

Teknoloji dünyasının yeni oyuncusu: Dodobees ve iDock ürünleri e-ticaretteSonraki Haber

Teknoloji dünyasının yeni oyuncusu: Dodo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar