İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Trabzonspor'da Harcama Limiti Nedeniyle Yıldızlarını Satacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'da Harcama Limiti Nedeniyle Yıldızlarını Satacak
Yeni sezon planlamalarında Sosa, Novak, Uğurcan ve Sörloth yok

CAS’ın başvuruyu reddetmesi nedeniyle yeni sezonda Avrupa’ya gidemeyecek olan Trabzonspor, yaşanan maddi kayıbı önemli yıldızlarını satarak kapatmak istiyor. Yönetime yakın isimlerden gelen bilgilere göre, sözleşmesi biten Sosa ve Novak’ın yanı sıra, birçok Avrupa devinin peşinde olduğu Uğurcan Çakır ve Sörloth da yeni sezonda takımda düşünülmüyor

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası’nı alarak tamamlayan Trabzonspor’da, futbolcular tatile çıkarken yönetim boş durmuyor. Yeni sezon planlamalarına başlayan bordo-mavililerin kadro planlamalarını da yapmaya başladığı gelen bilgiler arasında. Yönetime yakın isimlerden aldığımız bilgilere göre bu sezon UEFA’dan aldığı 1 yıllık men cezası nedeniyle Avrupa’ya giremeyecek olan Trabzonspor, yaşanan maddi kaybı elindeki önemli yıldızları satarak kapatmak istiyor.

Sözleşmesi sona eren Sosa ve Novak ile yeni kontrat düşünmeyen bordo-mavililer, birçok Avrupa takımının peşinde olduğu Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth’u iyi bir paraya satmak istiyor. Yeni sezon planlamasında bu 4 oyuncuya yer vermeyen kurmaylar, ekonomik ve isabetli transfer yapıp bu boşluğu doldurmak istiyor. Kiralık sözleşmesi biten Ndiaye ve Manoel Messias da yeni sezonda düşünülmeyen diğer isimler.

İLK KÖTÜ HABER NOVAK'TAN

Son dakika haberleri: Filip Novak için ezeli rakipler karşı ...

TRT’de yer alan haberde Novak’ın Fenerbahçe’yle sözleşme imzalayacağı bildirdi..

Yaşanan bu durum Trabzonspor taraftarının tepkisine yol açarken Novak’ın henüz Trabzonspor’un teklifine dönüş yapmadığı öğrenildi.
 

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor'da bir istifa daha mı?Önceki Haber

Trabzonspor'da bir istifa daha mı?

Bakan Soylu'dan 'ikinci dalga' açıklamasıSonraki Haber

Bakan Soylu'dan 'ikinci dalga' açıklamas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar