İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzonspor'da hedef DeAndre Yedlin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'da hedef DeAndre Yedlin
Abdullah Avcı yönetiminde devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un Newcastle United forması giyen ABD'li sağ bek DeAndre Yedlin için görüşmelere başladığı belirtildi. DeAndre Roselle Yedlin Kimdir?

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporuna göre ara transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da sağ bek mevkisi için arayışlar hızlanmış durumda. Performans yetersizliği nedeniyle 3 oyuncuyu kadro dışı bırakan bordo-mavililerde kadroda bazı değişiklikler yaşanacak. Mali kriterleri de göz önünde bulunduran Fırtına, sezon başında Beşiktaş'ın gündemine gelen DeAndre Roselle Yedlin'in transferini bonservis bedeli ödemeden bitirmeye çalışıyor.

ABD basınında yer alan haberlere göre; Bordo-mavili takım, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcaste United'da forma giyen sağ bek oyuncusu DeAndre Roselle Yedlin ile yakından ilgileniyor.

Haberde, Fırtına'nın oyuncuyu ocak ayında ücretsiz bir şekilde kadrosuna katmaya çalıştığı, oyuncunun ise kalan maaşları için kulübü ile uzlaşmaya çalıştığı belirtildi. İngiliz ekibinin oyuncuyu serbest bırakması durumunda ise transfer büyük oranda gerçekleşecek.

Newcastle United ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi devam eden Yedlin, bu sezon 6 maçta forma giydi ve 1 asist kaydetti. FOTOMAÇ

DeAndre Roselle Yedlin Kimdir?

27 yaşındaki DeAndre Yedlin, bugüne kadar 62 kez ABD Milli Takımı formasını giydi. Sağ bek ve sağ açık mevkilerinde görev yapabilen DeAndre Yedlin, 4 yıl önce 6 milyon euro bonservis bedeliyle Tottenham'dan Newcastle United'a transfer olmuştu.

Son zamanlarda yedek kalan DeAndre Yedlin, Newcastle United formasıyla toplam 116 maçta 3 gol ve 10 asist kaydetti.

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA!

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (HUAWEI) YAKINDA!

Anahtar Kelimeler:
Süper Kupa finali Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacakÖnceki Haber

Süper Kupa finali Atatürk Olimpiyat Stad...

Trabzon Büyükşehir gece gündüz demeden çalışıyorSonraki Haber

Trabzon Büyükşehir gece gündüz demeden ç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar