İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2445

Trabzonspor'da hedef Ramires Santos do Nascimento

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'da hedef Ramires Santos do Nascimento
Trabzonspor'da gözler ara transfere çevrildi.

Yerli olarak Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu ve Berat Özdemir için temaslarda bulunan Bordo-Mavililer'in bir hedefi daha var:

Ramires. 2010-2016 yılları arasında İngiliz devi Chelsea'nin formasını giyen ve son olarak ülkesinin Palmeiras ekibiyle yollarını ayıran 33 yaşındaki orta sahanın ismi transfer listesinin üst sıralarında yazıyor.

Yıldız oyuncu için maliyet araştırmasına başlandığı gelen haberler arasında.

33 yaşındaki yıldız oyuncu Ramires Santos do Nascimento orta sahada ileriye dönük olarak forma giyiyor.

31 Aralık 2021 tarihinde sözleşmesi bitiyor.

Bonservis bedeli yerine kiralamak fikrine sıcak bakan bordo-mavililer, uygun fiyat olması durumunda da bonserviz bedeli ödemeye hazır.

Ramires Santos do Nascimento Kimdir?

Ramires Santos do Nascimento Kimdir?

Tam adı Ramires Santos do Nascimento 1987 doğumlu Brezilyalı futbolcu, şu an Chelsea takımının formasını giymektedir. 2006 yılında Joinville’de profesyonel olan Ramires, burada oynadığı 14 maç yaptı ve 3 gol attı. 2007 yılında Cruzeiro’ye kiralandıktan sonra gösterdiği başarıyla Ocak 2008’de resmen Cruzeiro ile 300 bin $ karşılığında 5 yıllık sözleşme imzaladı. Ramires, 21 Mayıs 2009’da Benfica’ya 7.5 milyon € karşılığında transfer oldu ve 5 yıllık sözleşme imzaladı. Ramires, Benfica ile ilk sezonunda Portekiz Süper Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Ramires’in Chelsea’ye transferi

Ramires, 13 Ağustos 2010 tarihinde İngiliz takımı Chelsea’ye 22 milyon € karşılığında transfer oldu ve 4 yıllık sözleşme imzaladı. 19 Mart 2011’de Manchester City’e karşı attığı gol Chelsea’de “sezonun en güzel golü” seçildi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’ya attığı aşırtma gol “UEFA Şampiyonlar Ligi En güzel golleri” arasına girmiştir. Chelsea’de 90 maçta toplam 20 gol kaydetmiştir.

Brezilya Milli Takımı’nda Ramires

Ramires, Brezilya forması altındaki ilk maçına 6 Haziran 2009’da Uruguay karşısında çıktı. 7 Haziran 2010’da 5-1 kazandıları maçta Tanzanya’ya karşı iki gol birden attı. 2008 Yaz Olimpiyatları, 2009 FIFA Konfederasyon Kupası, 2010 FIFA Dünya Kupası ve 2011 Copa América kupalarında Brezilya adına mücadele eden Ramires, millî takım formasını şu ana kadar 25 kez giydi ve 2 gol attı.

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA!

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (HUAWEI) YAKINDA!

Anahtar Kelimeler:
Meteoroloji’den hava durumu ile sağanak yağış ve kar uyarısı!Önceki Haber

Meteoroloji’den hava durumu ile sağanak...

Başkan Zorluoğlu, Ordu'da ziyaretlerde bulundu!Sonraki Haber

Başkan Zorluoğlu, Ordu'da ziyaretlerde b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar