İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Trabzonspor'da şampiyonluk Transfer Listesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'da şampiyonluk Transfer Listesi
İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

Süper Lig'in 16. haftasında Konyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Trabzonspor, zirve takibini sürdürdü. Fırtına'da transfer çalışmaları da hız kazanırken, 3 bölgeye takviye yapılmasına karar verildi. İşte Trabzonspor'da yaşanan gelişmeler ve Ünal Karaman'ın ısrarla istediği o isim...

Sağ kanat için de Emre Kılınç, Grosicki ve Jesse'nin adı geçiyor.Stoper konusunda ise çalışmalar büyük bir gizlilikle sürüyor.

2 ADAY VAR!

Trabzonspor'da devre arasında takıma yapılacak takviyeler için çalışmalar bütün hızıyla devam ederken, alınacak oyuncuların isimleri de netleşmeye başladı.Türkiye'de daha önce Osmanlıspor ve Galatasaray formaları giyen Badou Ndiaye ile 6 aylığına el sıkışan Bordo-Mavililer'in savunma hattına da ilk olarak Dusco Tosic'i düşündüğü ortaya çıktı.

İşte flaş transfer harekatının detayları;

Teknik Direktör Ünal Karaman'ın stoper için ilk tercihi Çin'de kariyerini sürdüren Beşiktaş'ın eski Sırp yıldızı Tosic.3 sene önce Trabzonspor'un kapısından dönen, dönemin hocası Ersun Yanal'ın bizzat görüştüğü Tosic, bu kez gelmeye çok yakın.

MALİ ŞARTLAR ZORLANACAK

Çin'de sezon biterken, kulübü Guangzhou R

Ancak bu transferi gerçekleştirmek için Bordo- Mavililer'in mali şartları da zorlaması şart.

KARAMAN ÇOK İSTİYOR!

34 yaşındaki savunmacı konusunda teknik direktör Ünal Karaman'ın özellikle çok istekli olduğu öğrenildi.Başarılı hoca, şampiyonluk mücadelesi verilen sezonun ikinci yarısında direkt olarak takıma katkı sağlayacak, tecrübeli ve ligi tanıyan bir stoper istiyordu.Tecrübeli stoper Dusko Tosic, Karaman'ın belirlediği tüm kriterlere uyuyor.

ŞAMPİYONLUKLARIN GİZLİ KAHRAMANI

Gençlerbirliği'nde müthiş 3 sezon geçirdikten sonra Beşiktaş'a transfer olan Dusko Tosic, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında kazanılan Süper Lig şampiyonluklarında takımın adeta gizli kahramanı olmuştu.Sol bek geldiği Kartal'da stoperde vazgeçilmez olan Tosic, 2017- 2018 sezonundan sonra ise Çin'e gitti. (Fotomaç)

Anahtar Kelimeler:
Trabzon'da bir yangın haberi dahaÖnceki Haber

Trabzon'da bir yangın haberi daha

Kayserispor Maçı Hakemi Belli OlduSonraki Haber

Kayserispor Maçı Hakemi Belli Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar