İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Trabzonspor'da Zinckernagel girişimi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'da Zinckernagel girişimi!
Trabzonspor'un kanat rotasyonu için düşündüğü Philip Zinckernagel, taraftarın merak ettiği futbolcular arasına girdi. Peki, Trabzonspor'un gündemindeki Philip Zinckernagel kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor? Detaylar haberimizde...

Geçtiğimiz hafta İzleme Komitesi ile bir toplantı yapan teknik direktör Abdullah Avcı’nın devre arasında transfer edilecek isimleri bildirdiği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın verdiği listenin başında Norveç’in Bodo Glimt takımında oynayan Philip Zinckernagel bulunuyor.

25 yaşında olan Danimarkalı kanat oyuncusu bu sezon mükemmel bir performans ortaya koyuyor. 27’si lig, 3’ü Avrupa kupaları olmak üzere toplam30 maça çıkan Philip Zinckernagel rakip ağları 22 kez havalandırırken, 24 de asist yaptı. Bodo Glimt’in 46 golünde pay sahibi olan Danimarkalı yıldızın kulübü ile sözleşmesi 31 Aralık’ta sona eriyor. Bordo-mavili kurmayların, Zinckernagel’in menajeri ile temasları hızlandırdıkları ve transferde önemli adımlar attıkları bildirildi. Philip Zinckernagel ile performansa dayalı bir sözleşmenin yapılacağı da ifade edildi.

PHİLİP ZİNCKERNAGEL KİMDİR?

PHİLİP ZİNCKERNAGEL KİMDİR?

16 Aralık 1994 yılında Danimarka'da dünyaya gelen Zinckernagel, 25 yaşında. Asıl mevkisi sağ kanat olan Danimarkalı futbolcu, sol kanat ve forvet arkasında da görev yapıyor. 1.75 boyuna sahip olan Zinckernagel, sağ ayağını kullanıyor. Kariyerine Danimarka'da başlayan Philip Zinckernagel, 2013 yılında HB Köge takımında profesyonel futbolcu oldu. Şu anda Norveç ekibi Bodo/Glimt forması giyen Zinckernagel, asıl çıkışını da burada gösterdi. Norveç 1. Lig'inde mücadele eden Bodo/Glimt ile 2020 yılında 19 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 14 gol ve 17 asist yaptı. 

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA!

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (HUAWEI) YAKINDA!

Anahtar Kelimeler:
İçişleri Bakanlığı'ndan sokağa çıkma yasağı genelgesi!Önceki Haber

İçişleri Bakanlığı'ndan sokağa çıkma yas...

Özkan Sümer Futbol Akademisi, Cumartesi günü açılıyorSonraki Haber

Özkan Sümer Futbol Akademisi, Cumartesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar