İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Trabzonspor'dan sol bek bombası!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'dan sol bek bombası!
Trabzonspor sol bek mevkisi için İtalyan devi İnter'de forma giyen Dalbert'yi transfer etmek için görüşmelere başladı.

Karadeniz ekibi art arda transfer bombalarını patlattıktan sonra durmuştu. TFF'nin yabancı kuralını 8+6 olarak açıklamasıyla birlikte sol bek transferinde de rota yerliye kırılmıştı. Ancak İstanbul'da başkan Ahmet Ağaoğlu, yardımcısı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı arasında gerçekleşen toplantının ardından bir kez daha yabancı sol bek üzerinde karar kılınmıştı. Ezgjan Alioski'de istenilen mesafe kat edilemeyince İnter'in sol beki Dalbert gündeme girmişti.

Avrupa'da 'transfer sihirbazı' lakabıyla tanınan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio da Trabzonspor'un Dalbert'e olan ilgisini doğruladı. Haberinde Karadeniz ekibinin tecrübeli sol beki zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacağını duyurdu. Opsiyon bedelinin de 7 milyon euro olduğunu açıkladı. Bu haber üzerine bordo-mavili camia da heyecan artarken opsiyon rakamının pazarlıklar sonrasında çok düşeceği de konuşuluyor. Abdullah Avcı da bir an önce gözü kapalı formayı teslim edeceği Dalbert'i bekliyor.

İki sezondur kiralık

Dalbert

Dalbert geçen sezonu Rennes, önceki sezonu da Fiorentina'da kiralık olarak geçirdi. Dalbert, Fiorentina'da 34 resmi maçta 6 asist yapmıştı. Dalbert, Inter'de ise 28 maçta görev yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Pilevneli Sergisi Öncesi Melis Goral’dan Özel Yemek DavetiÖnceki Haber

Pilevneli Sergisi Öncesi Melis Goral’dan...

BTP Lideri Hekimoğlu Trabzon Kulubün ziyaret ettiSonraki Haber

BTP Lideri Hekimoğlu Trabzon Kulubün ziy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar