İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Trabzonspor'de Djaniny, Koita ve Sörloth gelişmesi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'de Djaniny, Koita ve Sörloth gelişmesi!
Trabzonspor transfer haberi: Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gelecek sezona güçlü bir kadro ile başlamak isteyen bordo-mavililerde gündem ise Koita Djaniny Sörloth...

Saudi Arabistan piyasasında ciddi değer gören Djaniny’e menajerler aracılığı ile önemli teklifler gelirken, Trabzonspor’un teklifleri değerlendireceği bilgisine ulaşıldı. Djaniny'nin satışından gelmesi planlanan rakam ile Trabzonspor'da forvet hattına kendini ispatlamış dünyaca ünlü yıldız ismin transfer edilmesi bekleniyor.

GENİŞ KADRODA DÜŞÜNÜLEN KOİTA İLE ANLAŞMA TAMAM

Forvet hattına tartışmasız forvet transferi konusunda da önemli görüşmeler yapan Trabzonspor, yedek kulübesini de güçlendirmek adına ön anlaşma yaptığı Kasımpaşa’nın eski forveti Koita’ya da kısa süre içerisinde resmi imzayı attırması bekleniyor. Bonservis bedeli ödenmeden gerçekleşek Koita transferinin yanı sıra Trabzonspor'da asıl hedef tartışmasız forvet transferi.

Koita ile her konuda anlaşma sağlayan Trabzonspor, Sörloth’tan gelecek habere kilitlenmiş durumda.

Kamp sezonunda yeni forvet hattını takımda görmek isteyen Avcı’nın bu talebi üzerine Trabzonspor yönetimi görüşmeleri hızlandırdı.

Şampiyonluğa oynayacak kadronun kurulacağının sinyalleri gerçekleşen 2 transfer ile verilirken, Sörloth’a da çok cazip teklifte bulunuldu.

SÖRLOTH BİR SÜRE DAHA BEKLENECEK SONRA...

Sörloth’tan gelecek cevabı bir süre daha bekleyecek olan Trabzonspor’da olumsuz gelişmenin yaşanması halinde diğer görüşülen forvetlerin içerisinde en mantıklı isme en erken zamanda karar verilecek ve imza attırılacak.

Trabzonspor’un alternatifli kadrosunu güçlendirmek hedeflenerek anlaşma sağlanan Koita ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bireysel çalışmaları sürdürdüğü gözlendi.

HABERTS

Anahtar Kelimeler:
İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşmeye ilişkin genelgeÖnceki Haber

İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normall...

Doğtaş Yurtiçinde ve Yurtdışında Mağaza Açmaya Devam EdiyorSonraki Haber

Doğtaş Yurtiçinde ve Yurtdışında Mağaza...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar