İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzonspor'un gözdesi Davidson! Bonservisi açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'un gözdesi Davidson! Bonservisi açıkladı
Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da her gün yeni bir isim gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez Portekiz Ligi ekiplerinden Vitoria Guimaraes takımında forma giyen Davidson Pereira'yı transfer listesine aldığı iddia edildi.

Portekiz basınında Trabzonspor'un yanısıra Başakşehir'in de ilgilendiği yönünde haberler çıkan Davidson'un ismi gündeme geldi. İki sezondur Vitoria Guimaraes formasını giyen Sambacı hakkında konuşan menajeri Ulisses Jorge, kulübün istediği bonservis bedelini de açıkladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanılan süreçte hata yapmak istemeyen bordo mavili kurmaylar en ciddi adımları atarak nokta atışı isimleri kadrosuna katmayı planlıyor. Dün Portekiz medyasında çıkan haberlere göre Trabzonspor ve Başakşehir'in, Vitoria Guimaraes forması giyen Davidson ile ilgilendiği yönünde haberler yer almıştı. Hatta Brezilyalı oyuncu da bu haberleri hikayesinde paylaşmış ve transferin fitilini ateşlemişti. Muhabirimiz Burak Zihni'ye açıklamalarda bulunan menajeri Ulisses Jorge, Davidson'un yeni bir maceraya başlayabileceğini dile getirdi.

Çok yönlülüğü var

Trabzonspor yönetimi mevki problemi çekmemek adına birden fazla bölgede forma giyebilecek isimlere yöneldi. O futbolcualrdan biri de Davidson oldu. Sol kanatın yanısıra forvet arkası ve sağ kanatta da oynayabilen 29 yaşındaki sambacı bu konuda Çimşir'in elini rahatlatacak. Tekniği ve üst düzey gol becerisiyle de tanınan Davidson, gol yollarında da skora vermesi muhtemel katkıyla da şimdiden heyecan yarattı.

Davidson da Luz Pereira kimdir?

5 Mart 1991'de Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde dünyaya geldi. Futbola Clube Atlético do Porto (PE)'da başladı. Fortaleza, Gailicia-BA, Botafogo-BA, Santa Rita ve Fluminense-BA formaları giydi. Covilha ile Portekiz'de ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. 2018-2019 sezonunda Vitória Guimarães SC'ye 800 bin euro bonservis bedeliyle imza attı. Portekiz temsilcisinde 76 maça çıktı ve 20 gol atıp 20 de asist üretti. Transfermarkt piyasasında güncel değeri 2.4 milyon euro.

 

Anahtar Kelimeler:
MEB'den açıklama: Lisede sınıf geçme nasıl olacak?Önceki Haber

MEB'den açıklama: Lisede sınıf geçme nas...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi her alanda teyakkuzdaSonraki Haber

Trabzon Büyükşehir Belediyesi her alanda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar