İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzonspor'un sırrı ortaya çıktı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'un sırrı ortaya çıktı!
Gazeteci-yazar Turgay Beşyıldız, sosyal medya hesabında Trabzonspor'un iç sırlarını paylaştı

Gazeteci Turgay Beşyıldız'ın paylaşımlarına göre, 

"Trabzonspor yönetiminin en etkili isimlerinden biri; ''Futbol hayatını Çin'de, en pahalı bir şekilde sürdüren Souza TALİSCA ile ilgili bir transfer düşüncemiz asla yoktur.''

Trabzonspor'da altta ve üstte bir çok çalışanının sözleşmesi dün gece sona erdi. Kulüp Doktoru Hakan Ayaz ile yeniden anlaşma yapılmayacağı '' Bir grup futbolcu ile bir grup teknik ve sağlık çalışanı seni istemiyor'' diyerek kendisine bildirildi.

TS Kulüp doktoru Ayaz'da''Sosa hazır değil oynayamaz dedim, oynattınız. Sakatlığı arttı. Daha geçen hafta Samsun maçı öncesi Yusuf Sarı yüksek, ağır tempolu idmana çıkamaz dedim, çıkardınız. Sakatlığı nüksetti. Ben hatalıyım öyle mi? Hakkımı helal etmiyorum'' dedi ve veda etti.

Dün gece sözleşmesi biten TS Alt yapısında bazı teknik adamlar ile devam edilmeyecek. Yerlerine gelecek isimler için ''Liyakat'' öne çıksın istenirken ''Ben geleyim'' diyerek araya adam koymalar başladı. Şehir merkez küçük bir yer, herkes de birbirini tanıyınca sıkıntı oluyor.

Son/Rezerv Lig konusunda, Türkiye'de ki futbol camiasında görüşmeler ve fikir alış verişleri devam ederken, Trabzonspor'da, bu takımın başına kim geçecek? sorusu için cevap aranmaya başlandı. İstenilen ise geçmiş başarılarıyla ve aldığı şampiyonluklarla hak eden bir isim gelsin"

Duayen gazeteci Turgay Beşyıldız okulumuzdaydı.


 


Harcama limitine ulaşıldı! 3 futbolcu gönderiyorÖnceki Haber

Harcama limitine ulaşıldı! 3 futbolcu gö...

Trabzonspor'un yeni transferi Marlon sakatlandıSonraki Haber

Trabzonspor'un yeni transferi Marlon sak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar