İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2474

Trouw Nutrition Türkiye yeniden İnomist İletişim’i seçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trouw Nutrition Türkiye yeniden İnomist İletişim’i seçti
Hayvan besleme konusunda global lider olan Nutreco’ya bağlı Trouw Nutrition Türkiye, yeni dönem iletişim çalışmalarını bir kez daha İnomist İletişim Danışmanlığı’na emanet etti.

Dünya genelinde 80 ülkede hayvan besleme alanında faaliyette bulunan 100 yıllık global sektör devi Nutreco’ya bağlı Trouw Nutrition Türkiye, yeni dönem iletişim çalışmaları için tekrar İnomist İletişim Danışmanlığı ile el sıkıştı. Kaliteli et, yumurta ve süt üretimine yardımcı olmak için bilimin ışığında hareket eden Trouw Nutrition Türkiye; global ağı, güçlü Ar-Ge yapısı, yem spesiyaliteleri, yem katkıları ve premiksler başta olmak üzere kaliteli, geniş ve artırılabilir ürün gamı, çözüm odaklı hizmet ve servisleri, deneyimli insan kaynağı, teknolojik ve dijital alt yapısı ile 2007 yılından bu yana her yıl artan bir ivmeyle ülkemiz hayvancılık sektörüne yüksek katma değer sunuyor.

‘Geleceği Besleme’ misyonu doğrultusunda sağlıklı çiftlik hayvanları yetiştirebilmeleri için üreticilere kaliteli ürünler ve inovatif çözümler sunan Trouw Nutrition Türkiye’ye iletişim danışmanlığı hizmeti verecek olan İnomist İletişim Danışmanlığı’nın portföyünde; teknoloji, otomasyon, elektrik-elektronik, yapı, inşaat, iklimlendirme, endüstriyel cam, çelik, mobilya, iletişim (çağrı) merkezi, sağlık gibi farklı sektörlerden global ve yerli B2B ve B2C markalar ve kurumlar yer alıyor.   

Nutreco Hakkında 

100 yılı aşkın deneyimiyle Nutreco, hayvan besleme konusunda Trouw Nutrition ve akuakültür balıkçılığı yemleri konusunda Skretting markalarıyla global bir lider olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Nutreco’nun dünya çapında 30’dan fazla ülkede yaklaşık 100 üretim tesisi ve sekiz araştırma merkezi bulunuyor. 10 bin yetkin çalışanı yaptıkları her işte sürdürülebilirliğin en öncelikli odak noktası olmasını sağlayacak şekilde ‘Geleceği Besleme’ misyonu çerçevesinde çalışıyor. Çözümlerini beslemenin ötesine ulaştıran Nutreco, müşterilerinin artan nüfus için daha fazla besini sürdürülebilir şekilde üretmelerine yardımcı olmak üzere sınıfının en iyi tavsiye ve teknolojilerini sunuyor. NuFrontiers ekibi değer zinciri üzerinden gelecek nesil çığır açan yeniliklerin tanımlanması, geliştirilmesi ve bu alanda yatırım yapılması için çalışıyor. Nutreco, çok uluslu bir aile kuruluşu olan SHV Holdings N.V’nin bir iştirakidir. 

www.nutreco.com/ 

Trouw Nutrition ve Trouw Nutrition Türkiye Hakkında 

Müşterilerinin sağlıklı çiftlik hayvanları yetiştirmelerine yardımcı olmak için kendisini 90 yıldır inovasyona adayan Trouw Nutrition, hem sektör hem de dünyanın her yerindeki insanlar için daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi derinden önemsiyor. Kaliteli et, yumurta ve süt üretimine yardımcı olmak için bilimin ve teknolojinin ışığında hareket eden şirket; gıda üreticilerini, tavsiye ve verileri parmak uçlarına getiren teknolojisiyle destekliyor. Trouw Nutrition, 39 ülkede 8 binden fazla çalışanı ile yemden işlenmiş gıdaya kadar besin zincirinin karşılaştığı zorlukları çözmek ve müşterilerine yardımcı olmak amacıyla çalışmalarını gerçekleştiriyor. Trouw Nutrition’ın geniş yem spesiyaliteleri, yem katkıları, premiksler, besleme modelleri ve hizmetler portföyü, markayı yem, çiftlik ve sağlıkta sürekli artan uzmanlığıyla birlikte her müşterinin yerel durumuna uygun, ihtiyaca özel, entegre çözümlerin oluşturulması konusunda sınırsız olanaklar sağlayan tek durak noktası haline getiriyor. Trouw Nutrition, 105 ülkede çiftçiler, kendi yemini üreten işletmeler, yem üreticileri, entegre üreticiler ve distribütörlere ihtiyaç duydukları her yerde destek oluyor. Doğru beslemenin ve iyi çiftlik yönetiminin endüstriyi ve hatta gezegeni dönüştürebileceğine inanan Trouw Nutrition, bu hedefle günümüzün yemden işlenmiş gıdaya uzanan besin zincirinin sürdürülebilir işleyişi için çalışıyor. Global marka gücünü yerel pazarın dinamiklerine hâkim olma yetisiyle birleştiren Trouw Nutrition Türkiye, Ankara’da bulunan genel merkezi, Konya’daki üretim tesisi ve İzmir’de Antrepo-Lojistik Merkezi ile faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Trouw Nutrition Türkiye; global ağı, güçlü Ar-Ge yapısı, kaliteli, geniş ve artırılabilir ürün gamı, çözüm odaklı hizmet ve servisleri, deneyimli insan kaynağı, teknolojik ve dijital alt yapısı ile 2007 yılından bu yana her yıl artan bir ivmeyle Türkiye’de faaliyetlerini sürdürüyor.  


PaperWork ve QSOFT İş BirliğiÖnceki Haber

PaperWork ve QSOFT İş Birliği

Aon, iş dünyasını derinden etkileyen dört mega trendin risk analizini açıkladıSonraki Haber

Aon, iş dünyasını derinden etkileyen dör...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar