İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trump koronavirüse yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trump koronavirüse yakalandı
ABD Başkanı Donald Trump, kendisi ile eşi Melania Trump'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, yakın danışmanlarından Hope Hicks'in yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını doğrulayarak, kendisi ve eşi Melania Trump'ın da test yaptırdığını, sonuçları beklediklerini duyurmuştu.

SON DAKİKA! SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Trump, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada testinin pozitif çıktığını söyledi.

Açıklamasında Trump, "Bu gece First Lady ve benim Kovid-19 testimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacağız. Bu süreci beraberce atlatacağız." ifadelerini kullandı.

Trump, kısa süre önce, danışmanlarından Hope Hicks'in Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kendisi ile eşinin karantina sürecine başlayacağını açıklamıştı.

Trump'ın yakın danışmanlarından Hicks, son dönemde ABD Başkanı'nın birçok seçim gezisinde yanında yer alan isimlerden biriydi.

EVDE KALACAKLAR

Açıklamada, Trump ile eşi Melania Trump'ın son yapılan Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığı bilgisine yer verilirken, "Şu anda hem Başkan hem de First Lady iyi durumdalar ve iyileşme sürecinde her ikisi de Beyaz Saray'ın içinde evde kalacaklar." ifadeleri kullanıldı.

Trump, kısa süre önce danışmanlarından Hope Hicks'in Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kendisi ile eşinin karantina sürecine başlayacağını açıklamıştı.

Trump'ın yakın danışmanlarından Hicks, son dönemde ABD Başkanı'nın birçok seçim gezisinde yanında yer alan isimlerden biriydi.

Piyasalara Trump darbesi! Petrol çakıldı altın zirveye çıktı

ABD Başkanı Donald Trump'ın kendisinin ve eşinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıklaması küresel piyasalarda satışlara yol açtı. ABD vadelilerde kayıp yüzde 2'yi geçti. Yurt içinde ise dolar ve euro döviz kurları güne sakin başladı.

 

Anahtar Kelimeler:
BM, Türkiye ile Libya arasında yapılan anlaşmayı tescil ettiÖnceki Haber

BM, Türkiye ile Libya arasında yapılan a...

Gaziantep FK - Trabzonspor! Muhtemel 11'lerSonraki Haber

Gaziantep FK - Trabzonspor! Muhtemel 11'...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar