İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Ünal Karaman ile yollarını ayıran Trabzonspor'dan karar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünal Karaman ile yollarını ayıran Trabzonspor'dan karar
Teknik direktör Ünal Karaman'la yollarını ayıran Trabzonspor, ikinci yarının hazırlıklarına Karaman'ın yardımcılığını yapan Hüseyin Çimşir ile başlama kararı aldı.

Teknik Direktör Ünal Karaman ile yollarını ayıran Trabzonspor'da son dakika gelişmesi yaşandı. Bordo mavili ekibin ikinci yarı öncesi çalışmalara Hüseyin Çimşir ile başlama kararı aldığı öne sürüldü.

Teknik direktör Ünal Karaman'la yollarını ayıran Trabzonspor'un ikinci yarı öncesi çalışmalarına Hüseyin Çimşir yönetiminde başlama kararı aldığı iddia edildi.Teknik direktör Ünal Karaman ile yollarını ayıran Trabzonspor'da koltuk, yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir'e emanet edildi.

TRT Spor'da yer alan habere göre; bordo mavili ekip, ikinci yarı öncesinde çalışmalarına geçici olarak Hüseyin Çimşir ile başlama kararı aldı.

Ünal Karaman’ın yardımcılığını yapan bordo-mavili takımın eski kaptanı Çimşir, Antalya kampına kadar yeni teknik direktör belirlenmemesi halinde takımın başında yer alacak.
Bordo mavili takım, ikinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak'ta başlayacak.

HÜSEYİN ÇİMŞİR KİMDİR?

Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın olaylı ayrılığı sonrası Hüseyin Çimşir kimdir? Hüseyin Çimşir kariyeri, Hüseyin Çimşir kişisel biyografisi hakkında bilgiler merak edilmeye başlandı. Hüseyin Çimşir 26 Mayıs 1979 yılında Trabzon'da doğdu. Futbola da burada başlayan Çimşir, A takıma kadar yükseldi. 

Trabzonspor dışında Sakaryaspor, Antalyspor, Bursaspor ve Adana Demirspor'da forma giyen Hüseyin Çimşir 2012, 2013 sezonunda futbolu bıraktı. 34 kez Milli Takım forması giyen Hüseyin Çimşir, Trabzonspor'un yeni hocası oldu.

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor’un başına geçecek mi?Önceki Haber

Trabzonspor’un başına geçecek mi?

Trabzonspor'dan Talisca bombası! -Sonraki Haber

Trabzonspor'dan Talisca bombası! -

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar