İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Yıldız futbolcu Trabzonspor maçında yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıldız futbolcu Trabzonspor maçında yok
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş yarın Vodafone Park’ta başkan Trabzonspor’a karşı tahminen de dönemin en kritik imtihanına çıkacak. Şiddetli maçtan galibiyetle ayrılarak üzerindeki kara bulutları dağıtmanın hesaplarını yapan Kartal’a Michy Batshuayi’den berbat haber geldi.

Hatayspor’la oynanan karşılaşmanın birinci yarısında sakatlanarak sahayı terk eden Belçikalı golcünün uyluk art adalesinde gerilme ve kanama belirlenmişti. Sakatlığı yüzünden Sporting maçını kaçıran Batshuayi yarın Trabzonspor’a karşı da forma giyemeyecek. Tedavisine devam edilen yıldız futbolcunun ulusal ortada güzelleşerek kadroya dönmesi bekleniyor.
 
Kartal’da sakatlıkları büyük ölçüde düzelen Miralem Pjanic, Valentin Rosier ve Domagoj Vida ise Trabzonspor maçında misyon yapabilecek. Bu oyuncuların birinci 11’de alana çıkmaları bekleniyor. Uzun bir sakatlık periyodunu geride bırakan Kevin Nkoudou da maç takımında yer alacak.

Can da yetişmiyor

Bu ortada Sporting deplasmanında dizine aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Can Bozdoğan’ın tedavisine başlandı.
Trabzonspor maçını kaçıracak olan genç oyuncunun yaklaşık 2 hafta sonra kadroyla çalışmalara başlaması bekleniyor. MİLLİYET

Anahtar Kelimeler:
Tüpraş’tan 9 Ayda 888 Milyon TL Yatırım, 20 Milyon Ton SatışÖnceki Haber

Tüpraş’tan 9 Ayda 888 Milyon TL Yatırım,...

Asgari Ücretten Vergi Ve Kesintilere Son VerilsinSonraki Haber

Asgari Ücretten Vergi Ve Kesintilere Son...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar